Woningontruiming

Het leeghalen van een woning heeft vaak een belangrijke, emotioneel beladen reden. Er is een dierbare overleden, u bent gescheiden, gaat verhuizen of zelfs emigreren. Of misschien moet u een huis leegruimen omdat uw (schoon)vader of (schoon)moeder verhuist naar een zorginstelling. Een tijdstip waarop u wel wat professionele, praktische hulp kunt gebruiken. Een huis ontruimen is veel en zwaar werk, en het is niet per se goedkoper om alles zelf te doen.

Woning leeghalen, opruimen en opleveren

Nadat u alle persoonlijke documenten en voorwerpen heeft ingepakt, is het nog een hele klus om het huis leeg, schoon en zonder gebreken achter te laten. Naast het leeghalen en schoonmaken van het huis, komt er mogelijk schilderwerk of reparatiewerk bij. Even de gaatjes in de muur wegwerken en het pleisterwerk bijwerken, de gordijnrails verwijderen en de vloer strak maken. Zodat u uw huis volgens de regels en normen van de woningverhuurder of de koper kunt opleveren.

Wij helpen u graag bij al deze zorgen. Doordat we snel reageren, flexibel plannen en samenwerken met partners, is het mogelijk binnen 24 uur de complete huisontruiming uit handen te nemen.

Als u wilt, regelen we alles voor u, maar we kunnen ook een onderdeel van de woningontruiming aanpakken als dat de voorkeur heeft. We springen flexibel in op uw vraag, ook bij spoedgevallen!

Werkzaamheden woningontruiming

Al ons werk wordt in goed overleg met u op professionele wijze uitgevoerd. Op uw manier, waar u zich goed bij voelt.

Werkzaamheden die wij bijvoorbeeld kunnen uitvoeren, zijn:

  • Het huis, de garage of schuur leeghalen en de inboedel afvoeren.
  • De woning schoon opleveren voor verkoop of verhuur.
  • Opruimen en schoonmaken in en rondom de woning, eventueel snoeien en opruimen tuin.
  • Huurwoning in oorspronkelijke staat terugbrengen, eventueel bijwonen huurinspectie.
  • Klein bouwtechnisch herstel, bijvoorbeeld: het herstellen en schilderen van deuren, muren, vloeren en plafonds, schroeven en pluggen verwijderen en gaatjes dichtmaken, repareren van hang- en sluitwerk.
  • Hulp bij administratie zoals adreswijziging, opzeggen van abonnementen, enzovoort.
  • Het organiseren van de verhuizing.

Vraag zonder verdere verplichtingen een offerte aan, of stel uw vragen zodat wij u van dienst kunnen zijn.