Woningontruiming

De ontruiming van een woning heeft vaak een belangrijke, emotioneel beladen reden. Er is een dierbare overleden, u bent gescheiden, gaat verhuizen of zelfs emigreren. Of misschien moet u een huis leeghalen omdat uw (schoon)vader of (schoon)moeder verhuist naar een zorginstelling. Een tijdstip waarop u wel wat professionele, praktische hulp kunt gebruiken. Een huis ontruimen is veel en zwaar werk, en het is niet per se goedkoper om alles zelf te doen.

Huis laten ontruimen

Nadat u alle persoonlijke documenten en voorwerpen heeft ingepakt, is het nog een hele klus om het huis te ontruimen om het leeg, schoon en zonder gebreken achter te laten. Naast het ontruimen en schoonmaken van het huis, komt er mogelijk schilderwerk of reparatiewerk bij. Even de gaatjes in de muur wegwerken en het pleisterwerk bijwerken, de gordijnrails verwijderen en de vloer strak maken. Zodat u uw huis volgens afspraak met de woningverhuurder of de koper kunt opleveren.

Wij helpen u graag bij al deze zorgen. Doordat we snel reageren, flexibel plannen en samenwerken met partners, is het mogelijk binnen 24 uur de complete huisontruiming uit handen te nemen.

Als u wilt, kunt u het hele huis door ons laten ontruimen, maar we kunnen ook een onderdeel van de ontruiming aanpakken als dat de voorkeur heeft. We springen flexibel in op uw vraag, ook bij spoedgevallen!

Hulp bij ontruiming van de woning

Wij helpen u graag bij het ontruimen van de woning. Werkzaamheden die wij bijvoorbeeld kunnen uitvoeren, zijn:

  • Het huis, de garage of schuur leeghalen en de inboedel afvoeren.
  • De woning schoon opleveren voor verkoop of verhuur.
  • Opruimen en schoonmaken in en rondom de woning, eventueel snoeien en opruimen tuin.
  • Huurwoning in oorspronkelijke staat terugbrengen, eventueel bijwonen huurinspectie.
  • Klein bouwtechnisch herstel, bijvoorbeeld: het herstellen en schilderen van deuren, muren, vloeren en plafonds, schroeven en pluggen verwijderen en gaatjes dichtmaken, repareren van hang- en sluitwerk.
  • Hulp bij administratie zoals adreswijziging, opzeggen van abonnementen, enzovoort.
  • Het organiseren van de verhuizing.

Al ons werk wordt in goed overleg met u op professionele wijze uitgevoerd. Op uw manier, waar u zich goed bij voelt.

Vraag voor de kosten van een woningontruiming een offerte aan, of stel uw vragen, zodat wij u van dienst kunnen zijn.