Garage laten opruimen

Een garage of garagebox is een ideaal voor opslag van spullen. Maar er komt een punt waarop de garage te vol wordt. U wilt uw garage opruimen, maar het ontbreekt u aan tijd of gelegenheid. Het is vaak meer werk dan verwacht en daarom wilt u graag hulp inschakelen. Ook beschikt niet iedereen over een aanhanger of busje om grotere spullen te vervoeren.

Wij helpen u graag bij het opruimen, sorteren en afvoeren van de spullen. Het opruimen van een garage of berging is ons dagelijks werk. We voeren rommel af en ruimen alles netjes op. Wanneer de garage, schuur of berging is leeggehaald kunnen wij nog diverse werkzaamheden voor u doen zoals: schoonmaken, kleine herstelwerkzaamheden en schilderen.

Garage laten opruimen door 123ontruimen?

Mogelijke werkzaamheden bij het ontruimen van een garage:

  • De inboedel inpakken en opruimen.
  • Waardevolle spullen aan u overhandigen.
  • Rommel afvoeren naar de stort.
  • Overige spullen afvoeren naar de kringloop, goede doelen of veiling.
  • Herstelwerkzaamheden aan de ruimte.
  • De ruimte schoonmaken en schilderen.
  • Bezemschoon opleveren voor verkoop of verhuur.

Waarom door 123ontruimen?

We hebben ervaring in het opruimen van zolders, garages, kelders, schuren, garageboxen of bergruimtes. We kunnen dit op verzoek binnen één dag leeghalen en waardevolle dingen aan u overhandigen. Bruikbare spullen bieden we voor hergebruik aan aan de kringloop, goede doelen of eventueel een veiling. Het overige voeren we uiteraard milieuvriendelijk af.

Kosten garage opruimen

Wanneer u contact met ons opneemt voor het opruimen van uw garage of berging, komen we graag bij u langs. Ter plaatse bekijken we wat u precies door ons gedaan wilt hebben en om hoeveel spullen het gaat. Dit doen we geheel gratis. Daarna krijgt u van ons een vrijblijvende offerte. U krijgt de tijd om erover na te denken en vragen te stellen.

Wij vinden het belangrijk dat u zich goed voelt over het werk dat wij voor u doen. Het is niet niks om het opruimen van persoonlijke spullen uit handen te geven. Daarom spreken we van tevoren goed af wat onze werkzaamheden precies zijn, wanneer we komen en wat het kost, zodat u weet waar u aan toe bent.

U wilt uw garage laten opruimen? Neem gerust contact met ons op, niets is te gek voor ons. Vraag zonder verdere verplichtingen een offerte aan, of stel uw vragen, zodat wij u van dienst kunnen zijn, op de manier die bij u past.