Over 123ontruimen

Uw vertrouwde partner in ontruimen

Het ontruimen van een woning of bedrijfspand is iets dat altijd zorgvuldig en op tijd moet gebeuren. U zoekt een professionele partner die luistert naar uw wensen. Elke ontruiming is anders en daarom maken wij na zorgvuldig overleg met u een voorstel.

Wij houden rekening met de kwetsbaarheid van mensen en lastige omstandigheden. Bijvoorbeeld bij een sterk vervuilde woning, faillissement of een overlijden. Dan ligt het ontruimen gevoelig en is een discrete werkwijze gewenst. Wij hebben een luisterend oor en oog voor detail.

Het kan bij 123ontruimen gaan om het opruimen van een zolder tot een complete woning- of bedrijfsontruiming. Kijk voor ons aanbod op de pagina’s woningontruiming en bedrijfsontruiming. Een offerte is bij ons altijd gratis en u krijgt de tijd om erover na te denken.

Eemnes en omgeving

123ontruimen is gevestigd in Eemnes. We ontruimen woningen en bedrijven in de provincie Utrecht, maar we zijn ook actief in andere provincies. Ook buiten de regio willen we u graag van dienst zijn. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Contact
Wilt u meer informatie over woningontruiming of één van onze andere diensten?
Neem dan vrijblijvend contact op: 06 – 22 04 43 17 of mail ons.