Huis bezemschoon opleveren

Huurwoning bezemschoon opleveren

Bij een huurwoning betekent bezemschoon opleveren dat de woning in de oiginele staat wordt teruggebracht. Precies zoals het huis was bij het aangaan van het huurcontract. Afhankelijk van de afspraken met de verhuurder vindt er een voorinspectie plaats, waarin wordt aangegeven wat er voor vertrek moet gebeuren aan de woning. 123ontruimen kan hierbij aanwezig zijn als u dat wenst. Samen met u spreken we af wat er moet gebeuren.

Wij voeren overgebleven inboedel af, verwijderen vloerbedekking, ruimen de woning op en maken deze schoon. Ook herstellen we kleine beschadigingen, zoals gaatjes in de muur. We leveren de woning bezemschoon op. De woning is teruggebracht in originele staat, schoon en netjes.

Er is tijdens de na-inspectie niets meer aan te merken op de woning.

Koopwoning bezemschoon opleveren

Een woning, flat of appartement bezemschoon opleveren, vergroot de kans op verkoop. Om te beginnen is het een hele taak om het huis leeg te halen en een keuze te maken welke meubels eerst nog blijven staan. Want een “aangekleed” huis verkoopt beter dan een leeg huis. Ook wilt u de woning misschien nog opfrissen met een neutrale kleur verf en kleine onvolkomenheden herstellen.

Naast het leeghalen en schoonmaken van het huis, komt het schilderwerk of reparatiewerk erbij. Even de gaatjes in de muur wegwerken en het pleisterwerk bijwerken, de gordijnrails verwijderen, de vloer strak maken. Niet iedereen heeft daar het juiste gereedschap voor. Er gaat een hoop vrije tijd in zitten. Dan is er nog de tuin die gefatsoeneerd moet worden of misschien deels leeggehaald. Kortom, een heel karwei.

123ontruimen doet dit graag voor u, het is voor ons dagelijks werk. U wilt een goed eindresultaat en er is vaak weinig tijd. Met onze professionele hulp weet u dat het goedkomt.

Bezemschoon opleveren

Mogelijke werkzaamheden bij het bezemschoon opleveren van een woning:

  • Geheel of gedeeltelijk inboedel weghalen uit de woning, garage of schuur.
  • Spullen voor u afvoeren naar de kringloop of eventueel opslag.
  • Verwijderen van allerlei soorten vloerbedekking.
  • Huis schoon opleveren bij verkoop.
  • Huis opruimen voor taxatie.
  • Herstellen en schilderen van beschadigde deuren, muren, vloeren en plafonds.
  • In en rondom de woning opruimen en schoonmaken.
  • De tuin verzorgen, snoeien of planten verwijderen.

Kosten bezemschoon opleveren

Wij vinden het belangrijk dat u zich goed voelt bij de diensten die wij voor u gaan verrichten. Daarom stemmen we dit heel goed met u af, zodat u precies weet wat we doen, wanneer we komen, hoe lang het duurt en hoeveel het kost.

Wanneer u contact met ons opneemt of een offerte aanvraagt, maken we een afspraak gaan we samen met u de woning bekijken, of we bespreken uw vragen telefonisch. Dit kan op zeer korte termijn. We bekijken wat u precies aan ons wilt uitbesteden. Ons gesprek is kosteloos en de offerte is gratis.

Nem contact op om een afspraak te maken voor een offerte op maat. Dit is helemaal gratis en het verplicht u tot niets.