Woning leeghalen emigreren

Emigreren is een grote stap. Het vraagt nogal wat organisatie en planning. Of het nu om een koopwoning of huurwoning gaat, op het laatste moment voor verhuizing naar het buitenland is er toch nog veel te doen. Waarschijnlijk heeft u persoonlijke spullen al apart gezet en zijn er al meubelen in opslag. U bent bijna klaar voor vertrek, maar wat doet u met de overige inboedel? En hoe levert u het huis schoon en netjes op? Komt de huurwoning door de inspectie?

Uitbesteden bespaart tijd en gedoe

Vlak voor uw verhuizing naar het buitenland wilt u tijd besteden aan het afscheid van familie, vrienden en buren. Wanneer u een nieuwe studie of baan in het buitenland begint, is er een afscheidsfeestje met huidige studiegenoten of collega’s. Bij hereniging met familie in het buitenland is het leuk om cadeaus te kopen of herinneringen te verzamelen om te delen.

U kunt de oplevering van uw huis met een gerust hart aan ons overlaten. We ontruimen de woning en voeren de inboedel af. Daarnaast laten we woning opgeruimd en schoon achter. Indien gewenst leveren we extra service, zoals het bijwonen van de huurinspectie. Zo kunt u zich richten op de laatste voorbereidingen voor vertrek.

Mogelijke werkzaamheden

Werkzaamheden bij het leeghalen van een woning bij emigratie:

  • De woning, de garage en/of schuur leeghalen en de inboedel afvoeren.
  • De woning schoon opleveren voor verkoop of verhuur:
    opruimen en schoonmaken in en rondom de woning, eventueel snoeien en opruimen in de tuin.
  • Huurwoning in oorspronkelijke staat terugbrengen en eventueel de huurinspectie bijwonen.
  • Klein bouwtechnisch herstel: herstellen en schilderen van deuren, muren, vloeren en plafonds, schroeven en pluggen verwijderen en gaatjes dichtmaken, repareren van hang- en sluitwerk, enzovoort.

Vraag gerust zonder verdere verplichtingen naar de mogelijkheden. We helpen u graag om het verhuizen naar het buitenland zo soepel mogelijk te laten verlopen. Een hele zorg minder!