Wietplantage ontruimen

Wanneer u wietteelt in uw woning of bedrijfspand constateert en aangifte doet bij de politie, kan de rechter toestemming geven voor huurbeëindiging en ontruiming. Dit gebeurt wanneer er sprake is van professionele teelt en kweekapparatuur.

Er kleven nogal wat risico’s aan een wietplantage waardoor er meestal een spoedontruiming van de wietkwekerij gewenst is. Er moet zo snel mogelijk een einde komen aan de aanwezigheid van gevaarlijke stoffen en het enorme (riskante) energieverbruik. Om nog maar te zwijgen van de overlast voor de omgeving.

Wanneer de politie het pand vrijgeeft na het afhandelen van alle wettelijke procedures, blijft een grote ravage achter in de kwekerij. De kweekapparatuur en de planten zijn weg, maar de rest van de rommel blijft achter. De verhuurder draait ervoor op, aangezien de daders zijn verdwenen of opgepakt.

De ontruiming dient regelmatig binnen 24 uur te gebeuren vanwege het hoge risico en de overlast. Hiervoor kunt u 123ontruimen inschakelen. Wij ontruimen de wietplantage professioneel, snel en discreet.

Ontruimen van een wietplantage

Werkzaamheden die wij kunnen uitvoeren bij de ontruiming van een wietplantage:

  • Ontmantelen (demonteren) en afvoeren van elektrische installaties, beregeningsinstallaties, stellages, en alle randapparatuur (lampen, afzuiginstallatie, koolstoffilters en overige materialen).
  • Al het organische en niet-organische groeimateriaal afvoeren (aarde, cocos, steenwol, hydrokorrels etc.).
  • Eventueel herstel van de schade aan de woning of het bedrijfspand.
  • Eventueel afval gescheiden afvoeren om kosten te besparen.
  • Afvoeren van gevaarlijke stoffen.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Na een bezoek op locatie maken wij een aanbod op maat, gebaseerd op uw wensen.