Contactgegevens:

Adres
Bramenberg 18
3755 BZ Eemnes

Contact
Tel: 06 – 22 04 43 17
E-mail: info@123ontruimen

Openingstijden:
Ma-vr: 8:00 – 17:00
Za: 9:00 – 17:00
Zo: gesloten

Route

Bedrijfsontruiming

U wilt een bedrijfspand of bedrijfsruimte geheel of gedeeltelijk ontruimen en schoon opleveren. Bij verhuizing, uitbreiding of herinrichting haalt 123ontruimen uw fabriekshal, magazijn, kantoorruimte, winkel, of ander pand leeg. Denk aan kantoorinventaris, machines, voorraden, enzovoort. We verwijderen vloerbedekking, systeemplafonds en -wanden, (magazijn)stellingen en rails. Na het ontruimen en afvoeren van inboedel, kunnen we de ruimte terugbrengen in originele staat, voor verkoop of verhuur.

Naast bedrijven, winkels of kantoren, ontruimen we ook scholen, zorginstellingen, overheidsgebouwen en panden van andere organisaties.

Bedrijfsruimte leeghalen

Een gebouw volledig laten “strippen” of gedeeltelijk/geheel laten leeghalen? 123ontruimen verzorgt het voor u. Ook is archiefverwijdering en -vernietiging mogelijk. Wanneer u een onderneming staakt, of bij faillissement, kunnen we op korte termijn het pand leeghalen, inboedel afvoeren en het pand bezemschoon opleveren.

Alle soorten panden kunnen wij voor u ontruimen en opleveren. Uw bedrijfspand verkoopt of verhuurt u sneller na het vlot en adequaat leeghalen, schoonmaken en herstellen. Bij een verbouwing of uitbreiding van een complex, kan 123ontruimen de totale ontruiming voor u doen, of een onderdeel daarvan. Geheel naar uw wensen.

Wat doet 123ontruimen voor u?

Bij een ontruiming van een bedrijfsruimte of andere ruimte overleggen we met u welke werkzaamheden we moeten uitvoeren. De ene keer leveren we het gebouw compleet schoon op, de andere keer halen we een ruimte leeg en voeren inboedel af. Iedere bedrijfsontruiming is anders.

Mogelijke werkzaamheden:

 • Verwijderen en afvoeren van (kantoor)inventaris en inboedel.
 • Bedrijfsruimte bezemschoon opleveren, in originele staat terugbrengen.
 • Fabriekspanden ontruimen, eventueel machines demonteren.
 • School, winkel, magazijn, kantoorpand of overheidsgebouw ontruimen.
 • Sloopwerkzaamheden en het afvoeren van alle puin en materialen.
 • Het verwijderen van systeemplafonds, vloeren en tussenwanden.
 • Bekabeling, stellingen, rails en raambekleding verwijderen.
 • Herstelwerkzaamheden.
 • Milieubewust afvoeren van het afval.
 • Bruikbare goederen eventueel opslaan.
 • Archiefvernietiging.

Kosten bedrijfsontruiming

123ontruimen heeft één aanspreekpunt. U heeft altijd persoonlijk en direct contact, dat werk wel zo prettig. Wanneer u ons belt over het ontruimen van een bedrijfspand, maken we een afspraak om de situatie samen met u door te nemen. U ontvangt een offerte waarin precies staat welke diensten wij voor u verrichten en wat de kosten daarvan zijn.

Op het afgesproken tijdstip zijn we ter plaatse en leveren het werk binnen de overeengekomen tijd op. We houden hierbij rekening houden met uw openingstijden en kunnen eventueel buiten kantooruren werken om de overlast zo veel mogelijk te beperken.

U heeft totaal geen omkijken naar het bezemschoon opleveren van het pand, of het leeghalen van een ruimte. Ook een spoedontruiming kunnen wij voor u verzorgen, want we kunnen snel afspraken maken en vlot opleveren.

Offerte op maat

Na een gesprek op locatie, ontvangt u van ons een offerte met het plan van aanpak en de kosten. Dit is een totaalprijs zonder verrassingen achteraf. Deze offerte is geheel gratis en verplicht u tot niets. 123ontruimen wil helder en scherp aanbieden, zodat u vooraf precies weet waar u aan toe bent.