Vloerbedekking verwijderen

Wanneer u volgens het huurcontract bij een verhuizing uw woning kaal moet opleveren, is het zaak vloerbedekking, tapijt, parket of zeil netjes te verwijderen. Ook bij verkoop is er soms afgesproken om de oude vloerbedekking eruit te halen. Het verwijderen van het tapijt van een trap is extra lastig. Een vloer of trap hoort na het verwijderen van de vloerbedekking egaal en netjes te zijn en vrij van lijmresten.

Ook wanneer u een houten of stenen vloer wilt vervangen, kunt u een beroep doen op 123ontruimen om de oude vloer snel en grondig te verwijderen. We strippen alle vloersoorten zoals tapijt, laminaat, parket, tegels, kurk of hout.

Waarom vloerbedekking laten verwijderen?

Het verwijderen en afvoeren van vloerbedekking, tapijt, parket, marmoleum, pvc of laminaat is een zware, vieze klus. Er is speciale apparatuur en chemicaliën voor nodig om de vloerbedekking snel en efficiënt te verwijderen. U kunt er beter niet zelf aan beginnen, want u heeft beschermende kleding en mondklapjes nodig tegen het stof en de chemische lucht. Wij zijn ervaren en beschikken over alle machines en gereedschappen om vloeren snel en netjes te verwijderen.

Welke vloerbedekking verwijdert 123ontruimen?

Voor 123ontruimen is het verwijderen van vloeren en vloerbedekking geen enkel probleem. Met de speciale vloerstrippers, gereedschappen en hulpmiddelen zijn we in staat vele vloersoorten voor u te ontruimen en milieuvriendelijk af te voeren. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Tapijt
  • Parket
  • Hout
  • Marmoleum
  • Pvc
  • Laminaat
  • Tegels /plavuizen
  • Kurkvloeren
  • Sportvloeren

Kosten vloerbedekking verwijderen

De prijs voor het verwijderen van vloeren varieert. Het is afhankelijk van het vloeroppervlakte en de omvang van de werkzaamheden die wij voor u verrichten. Want we kunnen niet alleen de vloer of vloerbedekking eruithalen, maar ook meer voor u doen. Vloerverwijdering is vaak een onderdeel van een woningontruiming of het leeghalen van een bedrijfspand, school of ander gebouw. We leveren in zo’n geval de ruimtes bezemschoon op.

Wanneer u contact met ons opneemt, komen wij altijd langs op locatie en spreken van te voren duidelijk af wat 123ontruimen voor u doet, wanneer we komen en wat het kost. U ontvangt een offerte op maat. Dit is gratis en verplicht u tot niets.

Neem contact op voor een gratis en vrijblijvende offerte.