Inboedel ontruimen

U wilt de inboedel van uw woning, instelling of bedrijfspand ontruimen? 123ontruimen ontruimt inboedels voor particulieren en bedrijven. We zorgen voor het zorgvuldig leeghalen en afvoeren van inventaris en afval.

Daarbij vinden we het belangrijk om gebruikte spullen zoals meubels, bureaus, stellingen, kasten, stoelen, tafels, zoveel mogelijk een tweede leven te geven. Bruikbare inventaris gaan naar een goed doel, of we brengen het naar de kringloop.

Steeds vaker besteden mensen het ophalen en afvoeren van meubelen en oude huisraad uit. Grote meubels trappen op en af sjouwen valt niet mee en niet alles past in een auto. Wanneer u een busje huurt, moet u toch nog alle zware huisraad en rommel zelf verplaatsen.

Na een faillissement, verhuizing naar het buitenland of een overlijden lukt het niet altijd om zelf de inboedel op te ruimen. 123ontruimen haalt op uw verzoek de spullen op en voert ze vervolgens af. In enkele gevallen wordt huisraad opgeslagen of verkocht. Daarin kunnen wij bemiddelen.

Inboedel leeghalen

We helpen particulieren en bedrijven bij het leeghalen en afvoeren van inboedel. Bijvoorbeeld in geval van bedrijfsverhuizing, verbouwing of faillissement van een bedrijf. Voor particulieren bieden we onze diensten aan bij een verhuizing, voor het ontruimen en opleveren van een huurhuis of koopwoning, of na overlijden van een dierbare. Ook kunt u ons inschakelen bij het ontruimen van een sterk vervuilde woning of een wietplantage. Opdrachten met haast, plannen we met voorrang in.

Mogelijke werkzaamheden bij een boedel ontruiming:

  • Het bedrijf of de woning leeghalen.
  • Afvoeren van inventaris.
  • Milieubewust afvoeren van afval.
  • Persoonlijke zaken overhandigen aan de opdrachtgever.
  • Vloeren, plafonds en/of wanden verwijderen en afvoeren.
  • Het pand of de woning bezemschoon opleveren.

Kosten inboedel ontruiming

Wanneer u contact opneemt, bespreken we uw wensen. Dat kan op locatie en is geheel vrijblijvend. U krijgt gratis en vrijblijvend een offerte waarin staat wat de taken van 123ontruimen zijn en de kosten daarvan. Geen verrassingen achteraf, heldere afspraken.

Neem gerust contact op bij vragen, We maken altijd een offerte op maat, naar uw specifieke wensen. Met heldere afspraken vooraf, zodat u weet waar u aan toe bent.