Inboedel ontruimen

Wilt u uw woning, instelling of bedrijfspand leeghalen? 123ontruimen zorgt voor de boedelontruiming voor particulieren en bedrijven. We zorgen voor het zorgvuldig leeghalen en afvoeren van inventaris en afval. Daarbij vinden we het belangrijk om gebruikte spullen zoals meubels, bureaus, stellingen, kasten, stoelen, tafels, zoveel mogelijk een tweede leven te geven.

Bruikbare inventaris gaat naar een goed doel zoals het Rode Kruis, of we brengen het naar de kringloop. Kleding en schoenen zonder gebreken gaan naar het Leger des Heils of kringloop.

Steeds vaker besteden mensen het ophalen en afvoeren van meubelen en oude huisraad uit. Grote meubels trappen op en af sjouwen valt niet mee en niet alles past in een auto. Wanneer u een busje huurt, moet u toch nog alle zware huisraad en rommel zelf verplaatsen.

Na een faillissement, verhuizing naar het buitenland of een overlijden lukt het niet altijd om zelf de inboedel op te ruimen. 123ontruimen haalt op uw verzoek de spullen op en voert ze vervolgens af. In enkele gevallen wordt huisraad opgeslagen of verkocht. Daarin kunnen wij bemiddelen.

Wanneer 123ontruimen inschakelen?

We helpen bedrijven en particulieren bij het ontruimen afvoeren van inboedel. Bijvoorbeeld in geval van bedrijfsverhuizing, verbouwing, beëindiging of faillissement van een bedrijf. Voor particulieren bieden we onze diensten aan bij verhuizing naar een verpleeghuis, voor het opleveren van een huurhuis of koopwoning, of na overlijden van een dierbare. Ook schakelt u 123ontruimen in bij het ontruimen van een sterk vervuilde woning of een hennepplantage. Wanneer er haast bij is, plannen we de opdracht met voorrang in.

Werkwijze 123ontruimen

Wanneer u contact opneemt, bespreken we uw wensen. Dat kan op locatie en is geheel vrijblijvend. U krijgt gratis en vrijblijvend een offerte waarin staat wat de taken van 123ontruimen zijn en de kosten daarvan. Geen verrassingen achteraf, heldere afspraken.

Mogelijke werkzaamheden

Mogelijke werkzaamheden bij een boedelruiming:

  • Het bedrijf of de woning leeghalen.
  • Afvoeren van inventaris
  • Milieubewust afvoeren van afval
  • Persoonlijke zaken overhandigen aan de opdrachtgever.
  • Vloeren, plafonds en/of wanden verwijderen en afvoeren.
  • Het pand of de woning bezemschoon opleveren.

Neem gerust contact op bij vragen, We maken altijd een offerte op maat, naar uw specifieke wensen. En heldere afspraken vooraf, zodat u weet waar u aan toe bent.