Zolder laten opruimen

Uw zolder is jaren als opslagruimte gebruikt en het is een onoverzichtelijke verzameling spullen geworden. Nu wilt u misschien verhuizen, verbouwen of misschien wilt u de zolder gewoon opruimen, ordenen en schoonmaken, zodat het weer een fijne plek wordt om te gebruiken. Wat de reden ook is, uw zolder opruimen is vaak een flinke berg werk.

123ontruimen heeft ervaring in het opruimen van zolders en bergruimtes. We kunnen dit veelal binnen één dag leeghalen en opruimen. Eventuele waardevolle spullen overhandigen aan u en bruikbare spullen kunnen we voor hergebruik aanbieden aan de kringloop, goede doelen of eventueel aan een veiling. Het overige voeren we uiteraard milieuvriendelijk af.

Zolder laten opruimen door 123ontruimen?

Mogelijke werkzaamheden bij het opruimen van een zolder:

  • De spullen inpakken en opruimen.
  • Waardevolle spullen aan u overhandigen.
  • Overige spullen afvoeren naar de kringloop, goede doelen of veiling.
  • Herstelwerkzaamheden aan de ruimte.
  • De ruimte schoonmaken en schilderen.
  • Bezemschoon opleveren voor verkoop of verhuur.

Kosten zolder opruimen

Wanneer u contact met ons opneemt voor het opruimen van uw zolder of berging, komen we graag bij u langs. Ter plaatse bekijken we welke werkzaamheden zijn gewenst en om hoeveel spullen het gaat. Dit doen we geheel gratis. Daarna krijgt u van ons een vrijblijvende offerte en u krijgt de tijd om erover na te denken en vragen te stellen.

Wij vinden het belangrijk dat u zich goed voelt over het werk dat wij voor u doen. Het is niet niks om het opruimen van persoonlijke spullen uit handen te geven. Daarom spreken we van tevoren goed af wat onze werkzaamheden precies zijn, wanneer we komen en wat het kost, zodat u weet waar u aan toe bent.

Heeft u een vraag over het laten opruimen van uw zolder? Neem gerust contact op, niets is ons te gek. Vraag zonder verdere verplichtingen een offerte aan, of stel uw vragen zodat wij u van dienst kunnen zijn, op de manier die bij u past.