Hennepplantage ontruimen

Wanneer u wietteelt in uw woning of bedrijfspand constateert en aangifte doet bij de politie, kan de rechter toestemming geven voor huurbeëindiging en ontruiming. Dit kan gebeuren wanneer er sprake is van professionele teelt en kweekapparatuur.

Er kleven nogal wat risico’s aan een hennepplantage waardoor er meestal een spoedontruiming van de wietkwekerij gewenst is. Er moet zo snel mogelijk een einde komen aan de aanwezigheid van gevaarlijke stoffen en het enorme (riskante) energieverbruik. Om nog maar te zwijgen van de overlast voor de omgeving.

Uw woning of bedrijfspand zo snel mogelijk gereed voor verhuur

Wanneer de politie de woning vrijgeeft na het afhandelen van alle wettelijke procedures, blijft een grote ravage achter in de hennepkwekerij. De kweekapparatuur en de planten zijn weg, maar de rest van de rommel blijft achter. De verhuurder draait ervoor op, aangezien de daders zijn verdwenen of opgepakt. De woningontruiming dient regelmatig binnen 24 uur te gebeuren vanwege het hoge risico en de overlast. Hiervoor kunt u 123ontruimen inschakelen.

Wat doet 123ontruimen?

Werkzaamheden bij een spoedontruiming cannabisteelt:

  • Ontmantelen (demonteren) en afvoeren van elektrische installaties, beregeningsinstallaties, stellages, en alle randapparatuur (lampen, afzuiginstallatie, koolstoffilters en overige materialen).
  • Al het organische en niet-organische groeimateriaal afvoeren (aarde, cocos, steenwol, hydrokorrels etc.).
  • Eventueel herstel van de schade aan de woning of het bedrijfspand.
  • Eventueel afval gescheiden afvoeren om kosten te besparen.
  • Afvoeren van gevaarlijke stoffen.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Na een bezoek op locatie maken wij een aanbod op maat, afhankelijk van uw wensen. 123ontruimen gaat professioneel, snel en discreet te werk.